Houtbewerking

 

FSC Certificaat

Het FSC-systeem zorgt ervoor dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven. Door FSC te gebruiken, dragen we direct bij aan de bescherming van onze wereldwijde bossen en aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier wereldwijd. Omdat we het bos op deze manier economische waarde geven, zorgen we ervoor dat het behouden blijft. Duurzaamheid staat bij Houtbewerking Wagenborg hoog in het vaandel.

Houtbewerking

 

SKH KOMO Certificaat

KOMO is hét keurmerk voor bouw en infra. Als een product, bouwproces of dienst voor de bouw- en infrasector is voorzien van het KOMO-keurmerk, dan staat de kwaliteit direct vast. Zo voldoen we aan alle private kwaliteitseisen, maar óók aan alle wet- en regelgeving. Inclusief die van de aanstaande nieuwe bouwwetgeving. Met het KOMO keurmerk heb je altijd een voorsprong en gegarandeerd een goed eindresultaat.

Houtbewerking

 

Concept 2 Certificaat

Concept II kozijnen zijn kozijnen volgens een bepaald afleverconcept dat gehanteerd wordt door de leden van NBvT. Kozijnen die vallen onder Concept II zijn houten kozijnen die worden aangemerkt als een 'bouwfasebestendig product'.